Even voorstellen

"Hoe je kijkt, maakt wat je ziet, en min of meer wat je doet of laat"

Wie ben ik

Mijn naam is Conny Schroevers, een gedreven, gepassioneerde en creatieve vrouw, die vanuit betrokkenheid contact heeft met de medemens. Ik vertouw op mijn deskundigheid, ben kritisch reflectief en durf fouten te zien als leren. Ik ben toegankelijk en streef naar harmonie en samen. Ik werk met groepen en individueel en vindt mezelf een coachende trainer.

Wat is mijn passie

Werken met mensen, die niet weten hoe ze kunnen veranderen, werken met mensen van allerlei pluimage, groot, klein, hoog en laag. Ik ben niet standaard, wil origineel zijn en houd van uitdaging. De doelstelling is duidelijk, maar het proces staat voorop en daarin kan nog van alles gebeuren. Centraal in mijn werkwijze staat positief denken, waarbij ik niet zeg dat alles gemakkelijk is, maar denken geeft richting aan je handelen.

Hoe ben ik als professional

De basis in mijn werkwijze is vertrouwen, respect en aandacht voor de persoon. Het is een professionele relatie, die integer dient plaats te vinden. Mensen voelen zich welkom en we gaan gezamenlijk aan het werk om de persoon in werk en/of privé wel te laten bevinden. De methodes zijn verschillend, worden naar inzicht en professie ingezet. Centraal staat dat de cliënt in staat is datgene te veranderen wat nodig is om verder te komen. Belemmeringen opsporen, patronen doorbreken, richten op wat wenselijk is.

Wat is mijn missie

Ieder mens kan gelukkig zijn met zichzelf, maar weet niet altijd hoe daarbij te komen. Eigen oplossingen zoeken voor eigen problemen vanuit de wil om te veranderen, maar wetend dat een mens een gewoontedier is. Bewustzijn is de sleutel tot veranderen. Pak je verandering aan, beleef het succes en je onderbewuste gaat er vanzelf mee aan de slag. In allerlei opzichten ben ik op zoek naar verbinding. Dit uitgangspunt trek ik door in werk en privé.

Mijn kwaliteiten zijn (in de wetenschap, dat iedere kwaliteit een valkuil heeft);

Betrokkenheid, creativiteit, zelfreflectie, doorzetter, praktisch ingesteld, flexibel gedrag, gespreksvaardig, helikopterview, inzet, betrouwbaar, verbinden, ondernemend, oplossingsgericht. Ik ben proactief, kan goed plannen en organiseren.