Even voorstellen

 

Vaste medewerker van Tracio

In het centrum is Conny Schroevers voornamelijk actief. Wilt, u meer weten over Tracio en wat wij kunnen betekenen, of nader kennis maken, dan kunt u contact opnemen met Conny Schroevers

Samenwerking

Wij werken samen met  enthousiaste mensen die het vermogen hebben tot het luisteren en begeleiden op maat. Ieder vanuit zijn/haar eigen vakgebied om de communicatie bij conflicten te ondersteunen.
 

Kwaliteiten

Wij werken met een einddoel: een doel dat wij gezamenlijk realiseren niet in een rechte lijn maar met verschillende zijwegen.

Wij maken keuzes vanuit eigen geloof en kracht, zonder ons te laten remmen door angst en onzekerheid. Dit zijn dan ook de ankerpunten die wij inzetten bij begeleiding / ondersteuning van u.

 We werken samen met mensen die werken met passie,ondernemers die zichzelf kennen en in staat zijn om zelfreflectie toe te passen als het wenselijke resultaat niet is behaald.
 

Geschiedenis

Tracio is in 2010 van start gegaan. In de loop der jaren is de focus van Tracio gewijzigd in specialist in communicatie bij conflicten.

Registratie

Onze samenwerkingspartners en Conny Schroevers zijn ingeschreven bij de volgende Verenigingen